Ce se va întâmpla cu reforma sistemului de pensii în Rusia
18/06
Acum avem și vești din Rusia
19/06

Foc la un motor al avionului cu echipa Arabiei Saudite

Avionul, purtând jucătorii de fotbal și personalul de coaching al echipei naționale din Arabia Saudită, a luat foc în timpul zborului de la Sankt-Petersburg la Rostov-pe-Don. Potrivit serviciului de presă al echipei naționale, în urma incidentului nimeni nu a fost rănit, relatează Rambler.

Echipa de fotbal  a Arabiei Saudite se îndrepta de la Sankt Petersburg la Rostov-pe-Don pentru meciul cu echipa națională a Uruguayului în faza grupelor a Cupei Mondiale – 2018.

Căpitanul echipei naționale Omar Havsavi a vorbit despre starea jucătorilor: „Vreau să asigur pe toată lumea că toți cei care au fost la bordul avionului sunt în siguranță, totul este bine cu noi. A fost doar o defecțiune tehnică „, a declarat fundașul în vârstă de 32 de ani publicației Sport-Express.

Cauzele defecțiunii motorului au fost deja comentate de serviciul de presă al companiei aeriene ”Rossia”. Potrivit informațiilor furnizate de angajații companiei, în motorul aeronavei a intrat o pasăre.

„În momentul operațiunii de aterizare, la cursa numărul FV1007, care efectua un zbor de la Sankt-Petersburg la Rostov-pe-Don, pe aeronava A319 a avut loc o defecțiune în funcționarea unui motor, conform datelor preliminare – ca urmare a lovirii motorului de o pasăre. Avionul a aterizat cu două motoare în funcțiune. În prezent, aeronava este suspendată de la operațiunile de zbor”, a declarat reprezentantul companiei aeriene, subliniind că informația privind incendiul la bordul aeronavei este neadevărată.

În a doua rundă a grupei, echipa asiatică va juca împotriva Uruguayului pe 20 iunie, pe stadionul „Rostov Arena”. Meciul este programat la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 623968