Rogozin a anunţat când se va renunţa la rachetele Proton
23/06
Au apărut documente secrete despre Al doilea Război Mondial
24/06

Salah a devenit cetățean de onoare al Ceceniei

 Mohamed Salah, atacantul echipei naționale a Egiptului, a devenit cetățean de onoare al Republicii Cecene din Rusia. Ramzan Kadîrov, șeful regiunii, a anunțat acest lucru pe pagina sa din rețeaua socială Telegram-canal.

Potrivit acestuia, în seara de joi el a semnat decretul respectiv. „La o cină de gală, care a fost dată în cinstea echipei naționale egiptene, i-am înmânat lui Mohammad Salah o copie a decretului și insigna cetățeanului de onoare a republicii noastre. Acesta este un titlu meritat!”, a subliniat Kadîrov. Pe perioda CM, echipa egipteană a fost cazată la Groznîi, capitală cecenă, și s-a antrenat la baza sportivă a stadionului ”Ahmat-Arena”.

Șeful republicii și-a exprimat, de asemenea, speranța că, în timp, clubul cecen de fotbal ”Ahmad” și echipa națională egipteană vor organiza un meci amical în Groznîi.

Salah joacă pentru Liverpool din 2017. În aprilie anul acesta a fost premiat ca fiind cel mai bun jucător al sezonului, în Premier League – 2017/18.

Pe 19 iunie, echipa națională a Rusiei a câștigat meciul cu echipa egipteană cu scorul de 3:1. Egipt a fost printre primele țări participante la Mondial care au ratat șansa de a ajunge în play-off-ul Cupei Mondiale.

 Lenta.ru

 

Foto: vk.com/ramzan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 623992