Viorel Roman: RUSIA, imaginea inamicului și istoria demonizării
19/07
Antonov: În calitate de puteri nucleare, Rusia şi SUA nu au voie să se certe
19/07

Fotbaliștii echipei naționale ruse, mai scumpi după Cupa Mondială 

Un număr de jucători ai echipei naționale de fotbal a Rusiei au crescut în preț ca urmare a rezultatelor Cupei Mondiale din 2018. Estimarea a fost făcută de experții portalului Transfermarkt.

Portarul echipei ruse, Igor Akinfeev, în vârstă de 32 de ani, a crescut cu trei milioane de euro. Valoarea sa estimată pentru 15 iulie este de 12 milioane de euro. Colegii săi de la ȚSKA Moscova au crescut, de asemenea, ca preț: fundașul Mario Fernandes este estimat la 20 de milioane € (înainte de Cupa Mondială valora aproximativ doar 16), mijlocașul Aleksandr Golovin s-a scumpit cu 7 milioane euro și acum ”costă” 25 de milioane de euro. Aceasta îl face cel mai scump jucător de fotbal al echipei ruse.

Denis Cerîșev, mijlocașul echipei spaniole ”Villarreal”, și-a dublat prețul: acum valoarea sa estimată este de 8 milioane de euro. Mijlocașul echipei moscovite „Spartak”, Roman Zobnin, a devenit mai scump cu două milioane de euro. În urma rezultatelor Cupei Mondiale din 2018, Transfermarkt estimează mijlocașul la 10 milioane de euro. Artem Dziuba este, de asemenea, estimat la 10 milioane de euro. În timpul turneului, el a crescut cu trei milioane de euro.

Echipa națională a Rusiei s-a oprit la un pas de semifinalele campionatului mondial de acasă. După ce a învins Spania în optimile de finală, echipa condusă de Stanislav Cercesov a pierdut cu croații după lovituri de pedeapsă, cu un scor de 3: 4.

 Lenta.ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 621465