Timp, înapoi! (XV): «Subiecte de contact»
27/09
Lavrov a avertizat Occidentul în legătură cu Siria
27/09

Medvedev a mulțumit Finlandei pentru gazoductul Nord Stream-2

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a mulțumit Finlandei pentru poziția constructivă adoptată în proiectul Nord Stream-2, scrie RIA Novosti.

”Vreau să mulțumesc partenerilor noștri, în general Finlandei, pentru poziția constructivă adoptată în proiectul Nord Stream-2. Pe segmentul finlandez al traseulului se lucrează deja din 5 septembrie”, a spus șeful guvernului de la Moscova, la sfârșitul întrevederii sale cu omologul său de la Helsinki.

El a arătat, de asemenea, că mari perspective pentru cele două țări se deschid în domeniul forestier, dovada fiind semnarea unui memorandum de colaborare în proiectul de construcție a unui combinat de celuloză și hârtie în regiunea Vologoda.

În plus, Medvedev a adus în atenție o serie de inițiative de cooperare în industrie, cosntrucții, telecomunicații, educație. Premierul a subliniat că pe ordinea de zi figurează, de asemenea, recultivarea poligonului pentru deșeuri periculoase Krasnîi bor din regiunea Leningrad, unde tehnologiile finlandeze de utilizare a deșeurilor pot fi foarte necesare.

Foto: government.ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 836790