Rubla s-a depreciat din cauza conflictului din Strâmtoarea Kerci
27/11
Incidentul din Marea Azov, furtună în pahar
27/11

Precum în Cer, așa și pe Pământ!

Din însemnările astrologului Sergiu BĂLAN.

Dimineața, pe 26 noiembrie 2018, luase foc toată media – marina rusă a ripostat față de trei nave militare ucrainene care au pătruns în apele teritoriale ale Crimeii (ale Rusiei, prin urmare), la 25 noiembrie, ora 19.00! S-a tras, trei marinari ucraineni au fost răniți; navele ucrainene au fost arestate.
Președintele ucrainean, Petro Porosenko, se grăbește să declare stare marțială și chiar semnează decretul aferent. ONU face și ea mare ședință, iar Germania, Franța, etc. vor să arbitreze conflictul dintre Ucraina și Rusia.
Rusia expune foarte clar motivele ripostei militare și anunță replici dure la orice provocare din direcția Ucrainei.

„Precum în Cer, așa și pe Pământ” – mare vorbă! Sigur există legătură între cele două coordonate și iată că, din nou, se confirmă. De vreo 2-3 zile nu prea e liniște între stele și orice astrolog s-a intrebat cum se vor concretiza „material” tensiunile din Cer.

În primul rând, Uranus în Berbec este belicos prin definiție; planeta este retrogradă, adică mai sunt oarece treburi neterminate, parcă. Uranus iese din Berbec anul viitor, prin martie, deci nu ne putem aștepta la tihnă până atunci!
Venus, abia ieșită din retrogradare, se plimbă prin Balanță și face opoziție cu Uranus, dinamitând astfel axa partenerială in general și subminând orice demers diplomatic. Ca și cum nu era deja suficient, atât Uranus, cât și Venus, fac cuadraturi cu Axa Destinului prezentă pe Rac-Capricorn. Schimbări care vizează țări, teritorii, structuri de putere. Parcă se vorbea ceva și despre Brexit, pe la Bruxelles…

Mai departe! Marte, planeta acțiunii, este în Pești și nu se simte bine deloc! Când amesteci Apa Peștilor cu Focul marțian la ce te poți aștepta, dacă ne raportăm la contextul geopolitic general? Cazanul dă în clocot și rămâne de văzut ce se va întâmpla când Marte va intra în Berbec, domiciliul său. Lucrurile se vor precipita atunci, după 31 decembrie. Iar 2019 nu va fi un an liniștit!
Mercur este retrograd și întoarce mintea pe dos, Soarele și Jupiter conjuncte în Săgetător, în cuadratură cu Marte, favorizează atitudini demonstrative și revanșarde.

Acum, pe harta astrală a Ucrainei, Marte natal începe să formeze opoziție cu Martele în tranzit exact pe casa a VII-a a conflictelor internaționale; este o configurație care îndeamnă la calm și nu la a provoca! Nu de alta, dar Lilith (Luna Neagră) tranzitează casa a VI-a a crizei, armatei, deci nu este un demers sănătos să începi războaie pe apă (vezi Marte în Pești), că dai de foc mai târziu (vezi Marte în Berbec!).
Uranus este retrograd în casa a VIII-a (casa morții), poziție periculoasă; un accident colectiv se poate solda cu multe victime!

Ar mai fi de spus că Nodul Nord Lunar (sensul vieții) în tranzit se va pupa cu Nodul Sud Lunar (datoria kharmica) natal din harta Ucrainei anul viitor, prin mai-iunie. Va fi o perioadă de turnură în destinul acestei țări și doar de ea depinde direcția spre care va vira. Nu putem spera decât că Saturn (Marele Înțelept), aflat în preajma Nodurilor din Capricorn, va fi ascultat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 122515