Cadouri pentru liderii politici ai lumii
02/01
Oligarhii ruși au pierdut șase miliarde de dolari
03/01

Doi fotbaliști ruși au apărut pe lista celor mai promițători în versiunea UEFA

Fiodor Cialov (stânga) și Ilzat Ahmetov. Foto: RIA Novosti

Fotbaliștii ruși din clubul moscovit ȚSKA Fiodor Cialov și Ilzat Ahmetov au fost incluși în lista celor mai promițători jucători, în versiunea Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA). Această lista a apărut pe site-ul organizației.

Evaluarea a fost făcută de jurnaliștii UEFA, care au fost invitați să numească jucători care ar putea deveni în viitorul apropiat vedete ale fotbalului european.

Ahmetov s-a mutat în ȚSKA din clubul ”Rubin” (Kazan) în vara anului 2018. De atunci, el evoluează în lotul principal al acestei echipe, făcându-și și debutul în Liga Campionilor. În plus, mijlocașul în vârstă de 21 de ani a fost desemnat cel mai bun tânăr fotbalist al anului în campionatul rus.

Cialov, care a fost crescut la școala clubului ȚSKA, s-a afirmat în lotul principal doar în acest sezon. Potrivit rezultatelor primului semestru al Premii Ligi rusești, el este cel mai bun marcator, cu 9 goluri în 17 meciuri.

Ambii au fost chemați la echipa națională a Rusiei. Ahmetov însă nu a reușit să ajungă la lotul echipei din cauza unei accidentări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 122512