În arhipelagul Novaia Zemlia a fost introdusă starea de urgență datorită invaziei urșilor polari
11/02
Un diplomat al zilelor noastre: Maria Zaharova
11/02

Exportatorii moscoviți au fost în Dubai. Care sunt rezultatele

Foto: TASS

La expoziția ”Arab Health-2019”,, companiile care activează în capitala Rusiei au prezentat peste 30 de proiecte și au avut întâlniri cu potențiali parteneri și investitori străini.

Exportatorii moscoviți, prezenți la expoziția din Dubai, sub brandul ”Made In Moscow”, au convenit încheierea unor eventuale contracte în valoare totală de 45 milioane de dolari, a anunțat biroul de presă al Departamentului pentru antreprenoriat și dezvoltare inovativă al capitalei. ”Prima deplasare peste hotare s-a dovedit fructuoasă pentru exportatorii noștri din domeniu”, se arată în comunicatul preluat de agenția TASS.

În cadrul expoziției ”Arab Health-2019”, a avut loc semnarea unui acord între firma moscovită ”Laborator de clasificare a datelor morfologice” și centrul de studii din Dubai, Nomad Network. S-a convenit promovarea în comun pe piața din Emiratele Arabe Unite a platformei SaaS pentru analiza radiografiilor ”A treia părere”, care, cu ajutorul algoritmilor inteligenței artificiale, ajută la depistarea abaterilor de la norme pentru anumite fotografii roentgen. Până în prezent, rețeaua neuronică a platformei ”A treia părere” a prelucrat peste 300.000 de fotografii medicale. În regim pilot, platforma este utilizată în mai mult de 20 de instituții medicale din Rusia și acumulează experiența a peste 8000 de medici cu experiență și reprezentanți ai comunității științifice medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 122624