Iubitorii fotbalului au revenit în Rusia ca turiști
12/03
Generalul Șamanov: Rusia nu va face primul pas
12/03

Șoigu: Rusia are capacitatea de a se apăra

Foto: RIA Novosti

Ministrul Apărării, generalul de armată Serghei Șoigu, i-a asigurat pe deputați de buna capacitate de apărare a Rusiei, anunțând, de asemenea, întârirea rolului comisiilor militare, a declarat șeful comisiei Dumei de Stat pentru politică regională și problemele Nordului și ale Orientului Îndepărtat, Nikolai Haritonov, citat de agenția RIA Novosti.

Potrivit afirmațiilor sale, referindu-se la capacitatea de apărare a țării, Șoigu i-a asigurat pe participanții la ședința lărgită a comisiei de apărare din camera inferioară a parlamentului rus, că ”este suficientă pentru ca poporul să-și vadă liniștit de treabă”.

”Discuția a fost una constructivă, iar eu am pus o întrebare. Mă interesa creșterea rolului comisiilor militare locale. Nu e nici un secret, se știe că mulți tineri nu ard de dorința de a face armata, iar comisiile medicale pentru o anumită recompensă pun diagnostice precum scolioză și platfus. Șoigu a spus că, în prezent, rolul comisiilor militare creștere, se întărește!”, a povestit Haritonov adresându-se ziariștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 513544