Flota Militară a Rusiei va primi peste 180 de nave, până în 2027
27/03
Timp, înapoi! Vyacheslav Samoshkin (XXXVI): Chilieni, ajutați de români
28/03

Putin: Fără suspiciuni în privința Rusiei, la JO din 2020

Foto: RIA Novosti

Trebuie depuse toate eforturile pentru ca sportivii ruși să participe la viitoarele Jocuri Olimpice de la Tokyo, din 2020, a declarat președintele Vladimir Putin, vorbind la ședința Consiliului pentru Dezvoltarea Educației Fizice și a Sportului.

Șeful statului a subliniat că nu trebuie să existe nici un motiv de suspiciune, în privința echipei Rusiei, pentru cei care ”folosesc sportul în scopuri politice”. Președintele a menționat, de asemenea, că Rusia a îndeplinit toate cerințele internaționale, în ceea ce privește lupta împotriva dopajului.

”Toate cerințele pe partea de perfecționare a luptei împotriva dopajului, Rusia le-a îndeplinit. A fost stabilită o colaborare constructivă cu structurile internaționale de profil”, a subliniat președintele. ”Trebuie neapărat închise toate chestiunile rămase”, a adăugat Putin.
Potrivit liderului rus, cel mai important este, în acest moment, să nu fie permisă știrbirea drepturilor sportivilor ruși la Jocurile Olimpice din Japonia. Rusia trebuie să apere mai activ interesele sportivilor noștri, a spus Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 621481