Rușii aproape că i-au egalat pe cetățenii din UE la numărul de carduri bancare
11/04
Premierul Medvedev: Cum devii un bun lider
11/04

Compania elvețiană ABB, în premieră la Kaliningrad

Foto: TASS

Compania elvețiană ABB, specializată în automatizări industriale și găsirea de soluții pentru sectorul energetic, a deschis primul centru rus de ingeneering la Kaliningrad. Ceremonia a avut loc în cadrul forumului internațional dedicat proprietății intelectuale, IPQuorum 2019, relatează agenția TASS.

Centrele de ingeneering ale ABB funcționează în Bangalore (India) și Ostrava (Cehia). Acordul de deschidere a centrului în Kaliningrad a fost semnat la Forumul Economic Internațional de la St.Petersburg, din mai 2018.

”Am lucrat la acest proiect mai bine de o jumătate de an și este rezultatul colaborării între compania mamă, cu sediul în Elveția, unde s-a și luat hotărârea, și echipa rusă. Cred că acest proiect are toate șansele să devină o pagină strălucitoare, interesantă în istoria biroului din Rusia al ABB”, a spus președintele ABB în Rusia, Irina Kozlova.

În Rusia, compania dispune de o rețea de platforme de producție, 30 de birouri și 10 centre de service. ”Acest centru vine ca o completare logică la prezența noastră în Rusia”, a spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 836724