Istoria nu iartă amnezia. Istoricul francez, despre cine a eliberat Europa de fascism
07/06
Xi Jinping, despre securitatea energetică în lume
08/06

Sistem inteligent de transport pentru St.Petersburg

Guvernatorul St.Petersburgului, Aleksandr Beglov și reprezentantul companiei din Singatore, Ko Po Kung/ Foto: TASS

Specialiștii din Singapore au elaborat și prezentat, pentru Sankt-Petersburg, un așa-numit sistem de transport inteligent, care va ajuta la gestionarea operativă a traficului și va permite planificarea sistemului de dezvoltare a străzilor, drumurilor și a transportului în comun. Orașul va finanța proiectul în 2020, a anunțat biroul de presă al administrației Sankt-Petersburgului.

”Specialiștii agenției Singapore Cooperation Entreprise, împreună cu comisia de profil a Sankt-Petersburgului și cu alți experți, au pus la punct proiectul unui model de transport orășenesc dinamic, capabil să asigure o gestionare operativă a traficului și să permită planificarea, pe viitor, a dezvoltării rețelei de străzi și de șosele, a transportului auto și în comun”, a precizat aceeași sursă.

Planul de dezvoltare a sistemului de transport a fost dezbătut în cadrul Forumului Economic Mondial de la Sankt-Petersburg, menționează TASS.

Guvernatorul Sankt-Petersburgului, Aleksandr Beglov, a declarat, cu acest prilej, că autoritățile orașului pregătesc deja documentația tehnică și că, probabil, anul viitor, va fi inclusă finanțarea proiectului în bugetul municipal. ”Proiectul va oferi un impuls suplimentar eforturilor de creare a unui sistem comun de transport cu regiunea Leningrad. Sunt convins că experiența colaborării dintre Singapore și Sankt-Petersburg va fi un exemplu și pentru alte regiuni”, a apreciat Beglov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 161205