Sancțiunile nu mai sunt tema principală
10/06
Putin: Zelenski este un bun actor
10/06

Planurile americanilor de a investi în Rusia

Foto: TASS

Șeful Camerei Americane de Comerț din Rusia (AmCham), Alexis Rodzianko (în foto), a anunțat că mediul de afaceri american intenționează să investească în 2019 alte 1,6 miliarde de dolari în Rusia, scrie RIA Novosti.

”Dacă este să vorbim despre veștile bune, anul acesta, prezența mediului de afaceri american, la forum, este a doua ca mărime, după China. Și am realizat acest lucru fără ajutorul structurilor de stat, a structurilor oficiale. Și cred că este bine așa. Intensitatea și amploarea participării noastre în economia rusă are legătură exclusiv cu mediul privat, iar sectorul privat este, aici, la Forum, a două grupă ca importanță. 85 de miliarde de dolari – investiții americane lucrează, acum, în Rusia. O cifră destul de frumoasă. Planurile de investiții pentru acest an – alte 1,6 miliarde de dolari”, a spus Rodzianko, în cadrul Forumului Economic Mondial de la Sankt-Petersburg.

Potrivit spuselor sale, conform studiilor, în pofida tuturor problemelor, relațiile de afaceri dintre cele două țări sunt ”și largi și adânci”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 161228