Valentin Vasilescu: Rusia „agresivă” are o strategie militară defensivă
20/07
Deputatul german: Efectul sancțiunilor a greșit adresa
21/07

Cel mai mare club de tenis din Europa

Viitorul complex sportiv (proiect)/ Foto: tvc.ru

Pe teritoriul complexului sportiv Lujniki, din Moscova, va fi deschis cel mai mare club de tenis din Europa, unde vor funcționa 14 arene deschise și șapte acoperite, precum și șapte săli pentru Squash, de antrenamente, o piscină și multe altele.

Viceprimarul Moscovei, Marat Husnullin, a declarat că specialiștii au finalizat, deja, lucrările de turnare a fundamentului și că se lucrează intens la izolarea părții subterane.

Suprafața totală a clubului de tenis va fi de 36.000 de metri pătrați. Toate zonele vor fi dotate cu sistem video, care va ajuta la analiza ulterioară a antrenamentelor. Sala universală va găzdui lecțiile școlii de tenis și pe cele pentru clubul de copii; se va juca badminton, tenis de masă, baschet, volei și altele.

Marat Husnullin a precizat că, pentru copii, vor fi create numeroase cursuri, altele decât cele ale școlii de tenis. ”Vor exista, de asemenea, un centru de pregătire funcțională, săli de forță, spații de recreere, un centru de sănătate”, a adăugat viceprimarul Moscovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 946775