Fitch îmbunătățește ratingul suveran al Rusiei
11/08
Expert: Crimeea va fi recunoscută de Turcia și Occident
12/08

Putin vizitează bike-show-ul de la Sevastopol, Crimeea

Foto: kremlin.ru

La bike-show-ul internațional, al clubului de motociclete ”Nocinîe Volki” (Lupii de Noapte), din Crimeea, au participat și oaspeți străini, ceea ce indică eșecul politicii de izolare a peninsulei, a scris șeful Republicii Crimeea, Serghei Aksenov, pe pagina sa, de pe VKontakte.

Potrivit acestuia, interesul oaspeților străini pentru acest festival, care își sărbătorește cea de-a zece aniversare, este ”încă un simbol al triumfului diplomației populare și al înfrângerii logicii confruntării, o altă dovadă a eșecului încercărilor de ”a constrânge” Rusia și de a ”izola” Crimeea.”

Aksenov a adăugat că, spectacolul de motociclete intitulat ”Umbra Babilonului”, este un eveniment-reper, nu numai pe plan cultural, ci și pe agenda politică. El a considerat că evenimentul combină muzica de înaltă calitate, sportul, valorile patriotice și promovează, de asemenea, imaginea pozitivă a Crimeii. ”Prezența șefului statului [Vladimir Putin – n.r.] conferă acestei sărbători de anvergură un sens și un sunet aparte”, a concluzionat el.

Foto: bikeshow.ru

Anterior, s-a făcut cunoscut că Putin, care conducea o motocicletă ”Ural”, a venit la bike-show-ul de pe muntele Gasfort, de lângă Sevastopol. În imagini se vede că liderul rus, îmbrăcat într-o geacă de piele, însoțit de liderul „Lupilor de Noapte”, Alexander ”Chirurgul” Zaldostanov, a urcat pe scenă, de unde s-a adresat participanților la festival. Alături de înaltul oaspete, se aflau Serghei Aksenov și guvernatorul interimar al Sevastopolului, Mihail Razvozjaev. Motocicletei președintelui îi era atașat steagul Rusiei. Șeful statului a fost întâmpinat prin semnale de claxoane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 576061