Va fi folosită arma climatică împotriva Rusiei?
12/08
În școlile din Rusia, vor dispărea 100 de meserii
12/08

Cea mai frumoasă dintre mămici: A fost desemnată Missis Russia 2019

Foto: TASS

Ekaterina Nișanova, o tânără de 33 de ani, din localitatea Gelendjik – situată în sud-vestul Federației Ruse, ținutul Krasnodar, pe malul Mării Negre, a fost declarată câștigătoare a concursului Missis Russia, ediția 2019, relatează presa de la Moscova.

Prima vice-missis Russia a devenit Anna Mitrofanova, din Samara (oraș de pe Volga), a doua vice-missis fiind desemnată reprezentanta regiunii Irkuțk (Siberia Centală), Vlada Brem.

Missis Russia este un concurs de frumusețe, desfășurat anual, pentru rusoaice cu vârste cuprinse între 22 și 43 de ani. Sunt obligatorii două condiții: ștampila din pașaport, care să ateste că posesoarea documentului de identitate este căsătorită și existența unui copil, cel puțin. Victoria în principalul concurs oferă posesoarei titlului de Missis Russia dreptul de a reprezenta țara la concursul internațional de televiziune Queens Globe.

Intervievată de postul de televiziune REN TV, Ekaterina Nișanova a recunoscut că a ajuns întâmplător la concurs, urmând sfatul unei prietene și din dorința de a atrage atenția asupra problemelor copiilor cu deficiențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 582028