De ce trebuie să nu exagerăm cu extensiile de gene
06/10
Polonezii l-au obligat pe un ucrainean să mănânce steagul mișcării OUN
06/10

Putin a dezvăluit care este dorința lui

Foto: oko-planet.su

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, își dorește ca rușii să devină mai interesați de activitatea autorităților, pe probleme de o importanță vitală.

Șeful statului a participat la ședința Consiliului de supraveghere al organizației ”Rusia – țara oportunităților”, reuniune desfășurată la Soci.
Una dintre vorbitoare a povestit cum autoritățile municipale ale unuia dintre cartierele de locuințe din Odințovo (regiunea Moscova) au vopsit, împreună cu locuitorii, clădirile din cartier.

”Dumneavoastră ați vorbit, acum, despre ceea ce eu îmi doresc foarte mult: ca oamenii să fie implicați în rezolvarea acelor probleme care, pentru ei, sunt de o importanță vitală”, a spus Putin, citat de agenția RNS.

Președintele a cerut municipalităților să colaboreze cu cetățenii, pentru binele acestora. Potrivit spuselor liderului rus, dacă se va întâmpla așa, Rusia va avea rezultate considerabil mai bune.

„Am dezvoltat, recent și am creat un ansamblu de diferite mecanisme care vizează identificarea unor persoane talentate, promițătoare, capabile să muncească, a mai spus președintele. În primul rând, desigur, mizăm pe tineri, pentru ca așa-numitele ascensoare sociale să nu funcționeze pe bază de ”pile”, pentru ca dreptul de se a lucra după criterii obiective să se extindă în întreaga țară”.

Platforma „Rusia – țara oportunităților” a fost creată, anul trecut, la inițiativa lui Putin. Președintele a devenit șef al Consiliului de supraveghere, potrivit RIA Novosti.

1 Comment

  1. cristian spune:

    La multi ani cu ocazia zilei de nastere a Presedintelui Federatiei Rusa Vladimir V. Putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 305531