Banca Mondială a revizuit în scădere prognoza de creștere a economiei ruse
10/10
Expert român: Adevărul din spatele amplelor manevre militare ale NATO în Europa
10/10

Yaakov Kedmi: ”Se apropie catastrofa”. Război total împotriva Rusiei

Foto: RIA Novosti

Cunoscutul politolog israelian, Yaakov Kedmi (în imagine), a declarat că Occidentul continuă să folosească metode primitive de propagandă informațională împotriva Rusiei, punând, astfel, în pericol stabilitatea mondială.

În cadrul emisiunii de televiziune ”Seara cu Vladimir Soloviov”, cunoscutul expert în domeniul politicii, fost șef al serviciului secret israelian Nativ, Yaakov Kedmi, a vorbit despre ”războiul total” împotriva Rusiei, care continuă. Potrivit spuselor sale, politicienii occidentali folosesc, în acest scop, metode primitive de propagandă, utilizate de către reprezentanții Germaniei naziste. În același timp, argumentele împotriva Rusiei nu sunt puse la îndoială de nimeni, în câmpul informațional al Occidentului. Este modalitatea prin care adversarii Rusiei încearcă să slăbească poziția Moscovei și a partenerilor ei pe arena politică internațională.

Pornind de aici, Kedmi a tras concluzia că ”se apropie catastrofa” care amenință stabilitatea mondială. În opinia expertului, evoluția situației, în această cheie, este direct influențată de câțiva factori concreți. În primul rând, politologul a numit acțiunile serviciilor speciale occidentale că fiind acțiuni de demonizare a Rusiei. Această stare de lucruri se agravează, pe fondul deciziilor anumitor politicieni care își urmăresc propriile interese.

În plus, în Occident își desfășoară activitatea o serie de personalități din media, care nu ratează ocazia de a denigra, încă o dată, statul rus. Kedmi a arătat că nu trebuie uitați nici adversarii Kremlinului – cei care au părăsit Rusia, iar acum, continuă să-și dezvolte ideile antirusești, peste hotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 545828