Un nou ”caz Skripal”? De ce încearcă Germania să acuze Rusia?
06/12
Premierul Bulgariei s-a justificat în fața lui Putin
06/12

Cum arată, în interior, geamantanul nuclear

Foto: postul TV ”Zvezda”

Postul de televiziune ”Zvezda” a prezentat cum arată, în interior, așa-numitul geamantan nuclear. Imaginile pot fi vizionate pe site-ul oficial al televiziunii menționate, scrie Lenta.ru.

Printre altele, în fotografiile expuse pe un ecran din studiou s-a putut observa că butonul ”Lansare” este, de fapt, de culoare albă și nu roșie, așa cum își imaginează majoritatea oamenilor. În roșu este colorat butonul ”Anulare”.

În plus, prezentatorul Aleksei Egorov a atras atenția asupra cardului de memorie, unul dintre elementele componente ale geamantanului. ”Este individual. Și una dintre cele trei chei, care se introduc”, a explicat jurnalistul.

Potrivit spuselor sale, geamantanul prezentat în direct, la postul de televiziune, nu este nou – are în jur de 50 de ani. Dar, a subliniat Egorov, este pentru prima dată când s-a permis expunerea lui, la televiziune, în variantă deschisă. El a menționat că geamantanul nuclear se află în permanență la ofițerul care are obligația de a se afla, 24 de ore din 24, în preajma comandantului suprem.

Geamantane nucleare au comandantul suprem al armatei, ministrul apărării și șeful Statului Major General, menționează Lenta.ru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 582029