Triumful de la Torino (VIDEO)
08/12
Șoigu: Relațiile cu NATO, în picaj
09/12

Filmele BBC, online în Rusia și în CSI

O secvență din filmul ”Doctor Who”/ twitter.com/bbcdoctorwho

BBC Studios și Yandex au încheiat un acord pe termen lung, privind difuzarea de filme și seriale BBC în Rusia și în CSI.

Cinematrograful online Yandex și KinoPoisk HD au obținut dreptul de exclusivitate pentru mai mult de 100 de ore din conținutul artistic difuzat, în premieră, de BBC. Aceasta, începând din anul 2020 și mai departe, în fiecare an, informează ”Rossiiskaia Gazeta”.

Deschizător de drum va deveni bine-cunoscutul serial ”Doctor Who”. KinoPoisk HD va primi exclusivitate pentru difuzarea lui, pentru clienții cu abonament. Noul sezon va debuta în cinematograful-online la 2 ianuarie, a doua zi după premiera pe BBC. Abonații vor putea viziona toate cele 12 episode ale serialului.

Catalogul BBC Studios numără peste 60 de filme și seriale, inclusiv drame și comedii de nivel mondial, premiate și recunoscute de critici. Unele dintre ele au fost adaptate și în Rusia, precum ”Doctor Foster” sau ”Viața pe Marte”.

Acum, în virtutea acordului încheiat, abonații KinoPoisk HD vor avea posibilitatea de a viziona atât noile realizări cinematografice – seriale și filme, dar și alte proiecte britanice de mare popularitate, din catalogul BBC Studios.

Deosebit de important este faptul că parteneriatul include, de asemenea, acordul în virtutea căruia Yandex poate realiza conținut pe baza formatului de scenarii promovat de BBC Studios, precizează ”Rossiiskaia Gazeta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 465400