Toate culorile curcubelului: Din creațiile rusoaicelor din România
30/12
Dodon, despre rolul istoric al lui Putin
31/12

Horoscopul anului 2020, de la astrologul Tamara Globa

Foto: комментариев.нет

În anul 2020, pe tron va urca Șobolanul Alb de Metal – calculat, imprevizibil și impetuos. Acest animal va favoriza numai persoanele muncitoare, conștiincioase și care se străduiesc să-și facă viața mai bună. Ce va însemna acest an, a explicat astrologul Tamara Globa (în imagine).

Foto: Клео.Ру

Caracterul Șobolanului este destul de imprevizibil. La prima vedere, pare vesel și echilibrat. Dar, prima impresie este înșelătoare.

Pentru că, în spatele calmului se ascunde exaltare, agresivitate și șarm, farmec. Este suficientă o discuție de durată mai lungă pentru a înțelege că reprezentanții acestui semn sunt neliniștiți și au un temperament coleric. Șobolanul și starea de confuzie sunt, de fapt, sinonime. Îi place să stârnească scandal din nimic, să adune în jurul lui mulți oameni și să trăncănească la nesfârșit. Nu știe ce înseamnă invidia, a vorbi de rău pe cineva. De aceea, are mai mulți prieteni decât cunoștințe.

În ceea ce privește rezolvarea problemelor, preferă să se bazeze pe logică, dar, rațiunea nu învinge mereu sentimentele, având în vedere că, din punct de vedere numerologic, anul 2020 pune accent tocmai pe sentimente, pe emoții, pe instinct.

În general, anul 2020 promite succes în obținerea rezultatelor dorite în toate domeniile de activitate, fie că este vorba despre afaceri, viață personală sau sănătate. În anul Șobolanului de Metal, importante sunt detaliile. Din punctul de vedere al combinațiilor planetare, 2020 se orientează spre Jupiter și Saturn, care vor domina întreg ciclul anual. Totuși, cele mai dinamice perioade vor fi lunile ianuarie, aprilie, august și septembrie, când trebuie planificate toate evenimentele majore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 477708