Corneliu Vlad: Pariul lui Vladimir Putin
20/01
Banca Centrală: Aflux record de străini în datoria de stat a Rusiei
21/01

Orașele cu cei mai leneși locuitori

Foto: pixabay.com

Cei mai leneși orășeni din Rusia locuiesc la Lipețk (zona centrală a părții europene a Rusiei – n.r.), reiese dintr-un ultim studiu publicat de agenția de consultanță Zoom Market, scrie ”Rossiiskaia Gazeta”.

Printre primele cinci orașe ai căror locuitori preferă odihna în detrimentul serviciului se numără, de asemenea, Rostov-pe-Don, Voronej, Omsk și Briansk (toate, în zona centrală a țării, în afară de Omsk, situat în Siberia de vest – n.r.).

Sondajul s-a derulat în luna ianuarie. Fiecare repondent a fost invitat să răspundă la patru întrebări: se poate considera un om muncitor? Merge la serviciu cu plăcere sau fără? Cât de des trebuie să tragă de el pentru a îndeplini îndatoririle ce-i revin? Și, în sfârșit, dacă este sau nu o persoană comodă, leneșă?

La studiu au luat parte 2.760 de locuitori din 23 de orașe ale Rusiei. Un procent de 8% din totalul persoanelor intervievate a recunoscut că se consideră leneșe.

”Leneși pot fi definiți cei care nu dau dovadă de prea multă dorință de muncă sau cei care, deși au un loc de muncă destul de bun și cu perspective, preferă să se odihnească”, a comentat directorul agenției comerciale, Andrei Ștârov.

Judecând după rezultatele sondajului, rușii care manifestă cel mai mare devotament față de muncă sunt concentrați la Tomsk, Moscova și Novosibirsk, în timp ce Sankt-Petersburg are o poziție apropiată de jumătatea clasamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 622223