Aleksei Pușkov despre documentele CIA, referitoare la Bandera
27/01
O Europă stabilă: ”numai împreună cu Rusia, nu împotriva ei”
27/01

Peskov a explicat demisia Guvernului

Fostul premier Dmitri Medvedev și președintele Vladimir Putin/ Foto: kremlin.ru

Decizia de demisie a fost luată chiar de Guvern, pe fondul noilor obiective trasate și pentru a-i oferi președintelui Vladimir Putin o deplină libertate de acțiune în vederea atingerii țintelor de dezvoltare a țării, a declarat secretarul de presă al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov, în cadrul programului ”Moscova.Kremlin.Putin” al postului de televiziune Rossia-1.

Peskov a arătat că, pentru rezolvarea extraordinarelor misiuni, este nevoie de o echipă guvernamentală de maximă eficiență și flexibilitate.

”A fost decizia Guvernului”, a subliniat secretarul de presă al președintelui Putin, amintind de declarația lui Dmitri Medvedev, potrivit căruia, în contextul noilor evaluări formulate de șeful statului și pe fondul noilor obiective anunțate de acesta, inclusiv propunerile de amendare a Constituției, guvernul său a considerat că este de datoria lui să își dea demisia.

”Pentru a-i asigura președintelui deplina libertate de acțiune, în vederea atingerii obiectivelor de dezvoltare naționale”, a precizat Dmitri Peskov.

Este o misiune extraordinară, pentru a cărei rezolvare este nevoie de ”un guvern de maximă eficiență, extrem de dinamic și cu flexibilitate în ceea ce face”, a adăugat oficialul rus. ”De aceea, nu există, acum, alte variante”, a menționat politicianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 466184