Putin a stabilit principalul obiectiv economic
13/02
Rusia creează o armă împotriva rachetelor hipersonice
13/02

Organizatorii occidentali ai Maidanului au intrat, deja, în alianță cu Rusia

Politologul israelian Yaakov Kedmi/ Foto: TASS

Europa s-a săturat, până peste cap, de incompetenta Ucraină, astfel că Uniunea Europeană și Statele Unite vor, deja, să rezolve problemele mondiale numai în alianță cu Rusia, a declarat, pentru postul de radio ”Avrora”, fostul șef al serviciilor speciale israeliene Nativ, Yaakov Kedmy (în imagine).

”Formațiunea statală Ucraina este, mai degrabă, un fel de Guleaipole (oraș în regiunea Zaporojie, unde s-a născut celebrul anarhist Nestor Mahno, liderul armatei insurecționale, n.r.), decât un stat”, a afirmat expertul israelian. ”Greu de imaginat o conducere mai primitivă și mai rușinoasă. Chiar și Skoropadski (Pavel Skoropadski, general-locotenent în armata imperială a Rusiei, iar, după revoluția din 1917, militar și politician ucrainean, hatman al întregii Ucraine, n.r.) a avut, la timpul său, oameni mai destoinici decât această conducere găsită nu se știe prin ce gropi de gunoaie politice… Ucraina este incompetentă, în general. Și, orice acțiuni politice se pot întâmpla, acolo, doar cu sprijinul Occidentului”, este de părere analistul israelian.

În opinia lui Kedmy, unele dintre acele forțe din Occident care, la momentul respectiv, au creat ”această mizerie, această aventură a Maidanului” au ieșit parțial de pe arena politică, iar altele sunt pe punctul de a o părăsi, prioritățile lor fiind, acum, cu totul altele.
”Europa s-a săturat, până peste cap, de Ucraina. Nimeni nu are de gând să bage bani în Ucraina… Tendințele la nivel mondial și în Statele Unite sunt următoarele: haideți să rezolvăm problemele mondiale, problemele europene numai în alianță cu Rusia”, a subliniat Yaakov Kedmy.

”Ceea ce nu lasă oricărei conduceri ucrainene, indiferent de gradul ei de mediocritate și nimicnicie, dreptul la acțiuni libere. Europa va dori să ajungă la o înțelegere cu Rusia, ceea ce se va reflecta asupra situației din Ucraina, a adăugat expertul israelian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 576033