Expert: Pentagonul nu este îngrijorat degeaba
15/02
Macron a recunoscut eșecul sancțiunilor anti-rusești
15/02

Pușkov, despre declarația MAE britanic privind afirmația lui Putin

Foto: RIA Novisti

Senatorul rus Aleksei Pușkov (în imagine) a evaluat declarația Ministerului Britanic al Afacerilor Externe referitoare la afirmația președintelui Vladimir Putin despre ”mama și tata”, relatează RIA Novosti.

Politicianul rus a apreciat, într-o postare pe Twitter, că patosul din declarația diplomației britanice ”nu este foarte clar”. Senatorul a subliniat că, dacă părinții din Marea Britanie vor să fie numiți ”părintele unu și părintele doi” și să aibă copii fără gen, ”este treaba lor”.
”Nu le impunem nimic. Dar nici nu acceptăm noțiuni străine nouă”, a insistat Pușkov.

La una dintre întâlnirile cu membrii grupului de lucru care se ocupă de elaborarea propunerilor privind amendamentele constituționale, președintele Putin a declarat, zilele trecute, că, atâta timp cât el este șeful statului, în Rusia nu va exista ”părintele numărul unu și părintele numărul doi”, ci doar ”mama și tata”.

Comentând afirmația lui Putin, MAE britanic a îndemnat comunitatea internațională să lupte împotriva discriminării minorităților sexuale, subliniind că este mândru de legalizarea căsătoriilor de același gen în Regatul Unit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 477612