Rusia nu ne amenință: în SUA, se cere schimbarea geopoliticii
21/03
Secin: Prețul barilului ar putea ajunge la 50-60 de dolari, până la sfârșitul anului
21/03

Ajutor pentru cetățenii ruși aflați în străinătate: Declarația MAE rus

Sediul MAE al Rusiei din Moscova/ Foto: RIA Novosti

Alcătuite pe baza datelor reprezentanțelor Rusiei din străinătate, listele cetățenilor ruși aflați în situații dificile, peste hotare, din cauza măsurilor restrictive adoptate de statele străine, pentru combaterea răspândirii coronavirusului, sunt transmise la ministerele de profil și departamentele Guvernului Federației Ruse, informează Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat.

Potrivit documentului postat pe site-ul oficial al MAE rus, respectivele structuri ale statului prelucrează, în regim de urgență, problemele semnalate, pentru a le acorda ajutor cetățenilor ruși, în cel mai scurt timp posibil. Aceste liste se completează în timp real.

Atragem atenția că pe prima pagină a site-ului MAE al Rusiei se găsește adresa spre portalul «Регистрация российских граждан, желающих вернуться на Родину» (Înregistrarea cetățenilor ruși care doresc să revină în Rusia, n.r.).

O formă electronică specială prevede identificarea cetățeanului, cu indicarea datelor lui de contact. Recomandăm cu insistență înregistrarea pe acest site, precizând numele și prenumele, cetățenia, țara unde se află și numărul de telefon, pentru contact, subliniază comunicatul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 622249