Serghei Lavrov: Îi place fotbalul, cântă la ghitară, scrie poezii
23/03
Academicianul Maleev: A doua zi după… pandemie
23/03

Rusia a finalizat transferul de ajutor către Italia

La baza aeriană ”Pratic de Mare”, de lângă Roma, unde, la 22 martie, au aterizat IL-urile rusești cu ajutoare/ Foto: mod_russia/ Twitter

În jur de 100 de specialiști militari ruși și echipamentele aferente au fost transferați cu aeronave de transport militar în Italia, în cadrul asistenței în combaterea coronavirusului, a declarat, luni, Ministerul rus al Apărării.

Militarii au mai informat că complexele mobile cu echipamente pentru diagnosticarea și desfășurarea măsurilor de dezinfectare au fost, de asemenea, livrate la baza forțelor aeriene italiene ”Practic de Mare”, de lângă Roma. Toate cele nouă aeronave ale Ministerului Apărării din Federația Rusă, cu virusologi la bord, au ajuns în Italia.

Enzo Vicherelli, șeful Statului Major General al Forțelor Armate Italiene, care a întâmpinat primele aeronave ale Forțelor Aeriene Ruse sosite în țară, cu o încărcătură de echipamente și specialiști ruși, i-a mulțumit Rusiei pentru ajutorul acordat în lupta împotriva coronavirusului, transmite Ministerul rus al Apărării.

2 Comments

  1. Severin spune:

    Felicitari poporului Rus .

  2. Галина spune:

    Домну сэ ле ажуте сэ сэлвезе Италия де чума каре со нэпустит асупра ынтрежии лумь мулцумиць де бунэ ате федерацией. Русе есте о царэ путерникэ ши сэ дее домну путере рэбдаре ши виндекаре ла тоатэ лумя де пе тот глобул пэмынтеск

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 622237