Corneliu Vlad: G20, G7/8 sau G2?
31/03
Trump se îndoiește că Rusia răspândește fake news cu privire la coronavirus
31/03

Veronika Skvorțova, despre schema de vindecare a pacienților cu coronavirus

Șefa Agenției Medico-Biologice a Rusiei (FMBA), Veronika Skvorțova/ Foto: RIA Novosti

Șefa Agenției medico-biologice a Rusiei (FMBA), Veronika Skvorțova, a vorbit despre preparatul Meflochina, ce intră în schema prezentată de oamenii de știință ruși pentru tratamentul împotriva coronavirusului, relatează Lenta.ru.

Skvorțova a arătat că Meflochina este un preparat analog medicamentelor anti-malarie, dar este mai puțin toxic și mai ușor de suportat. Șefa FMBA a precizat că preparatul are un efect anti-coronavirus foarte pronunțat. ”Chiar și în microconcentrații (10 mmoli pe litru), acest preparat determină inhibarea totală a efectelor citopatice în cultura de țesuturi”, a explicat Skvorțova.

Împreună cu Institutul de Microbiologie al Ministerului Apărării, agenția efectuează, în prezent, testarea preparatului. Skvorțova a adăugat că preparatul poate fi eficient nu doar pentru vindecare, dar și în scopuri profilactice.

FMBA a prezentat schema de vindecare a infecției cu coronavirus cu ajutorul preparatului Meflochina. Schema a fost elaborată pe baza experienței de tratare a infecțiilor în China și în Franța, menționează Lenta.ru.

Anterior, Ancha Baranova, doctor în științe biologice, profesor la GMU School of Systems Biology (SUA), a declarat că medicamentul anti-malarian Meflochina, care a fost inclus de medicii ruși în tratamentul Covid-19, este eficient în combaterea bolii și mai puțin toxic decât analogii acestuia, a transmis RIA Novosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 513463