Putin și Trump au vorbit la telefon
31/03
Corneliu Vlad: G20, G7/8 sau G2?
31/03

Trump, despre avionul cu ajutoare venit din Rusia

Avionul IL-76 cu ajutorul pentru SUA/ Foto: Ministerul Apărării al Rusiei/ TASS

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunțat că, în contextul răspândirii coronavirusului în țară, Rusia a trimis în SUA un avion cu aparatură medicală, informează ”Izvestia”.

”Avem relații excelente cu foarte multe state. China ne-a trimis câteva ceva… Rusia ne-a trimis un avion foarte, foarte mare… aparatură medicală. Este foarte drăguț din partea lor”, a spus Trump, la un breafing, declarația lui fiind preluată de agenția TASS.

Liderul de la Casa Albă nu a venit cu alte detalii referitoare la ajutorul acordat de Rusia. ”Și alte țări ne-au mai trimis chestii. Am fost foarte surprins, plăcut surprins”, a adăugat șeful administrației americane.

Potrivit datelor Universității John Hopkins, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns, în SUA, la 160.020. 2593 de pacienți au decedat. Profesorul Anthony Fauci, directorul Institutului american de alergii și boli infecțioase, a declarat luni că, din cauza epidemiei de Covid-19, în SUA ar putea muri între 100.000 și 200.000 de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 513529