Rusia a trimis un An-124 ”Ruslan” cu ajutorul medical pentru SUA (VIDEO)
02/04
Putin a decis: Guvernul poate institui starea excepțională
02/04

Știu stelele de ce Rusia iubește Italia. Din însemnările astrologului Sergiu Bălan

La baza aeriană ”Pratic de Mare”, de lângă Roma, unde, la 22 martie, au aterizat IL-urile rusești cu ajutoare/ Foto: mod_russia/ Twitter

Experimentăm, la nivel planetar, ceea ce reprezintă una dintre expresiile lui Pluton în Capricorn. Aminteam, acum ceva vreme, că lumea noastră este în curs de transformare şi că, după 2023-2024, mai nimic din ceea ce este astăzi nu va mai fi la fel. Pandemia provocată de noul coronavirus este un test spiritual, pentru întreaga omenire, prevestind schimbări importante, atât la nivel mondial cât şi individual. Suntem chemaţi să (re)devenim Oameni, cu un procent substanţial de virtuţi.

Federaţia Rusă, deşi afectată (nu foarte rău, din fericire, graţie măsurilor energice, pe toate planurile, aplicate de către autorităţi), dispune de energie, echipamente, specialişti şi de bunăvoinţă pentru a-i ajuta şi pe alţii, aflaţi în acelaşi necaz. Astfel, Italia, ţara europeană cea mai încercată în bătălia cu Covid-19, a primit, începând cu 22 martie, opt echipe medicale şi de asistenţă medicală, plus specialişti, din Ministerul Apărării, în domeniul virusologiei şi epidemiologiei. În total, cincsprezece aeronave cu personal de specialitate şi cu echipamente au ajuns la baza “Practic de Mare”, de lângă Cetatea Eternă.
De ce Italia? Ca de obicei, astrologia poate da oarece răspunsuri!

Republica Italiană, cu dată de maştere la 2 iunie 1946, este nativ Gemeni cu Soare, Mercur, Uranus şi Nodul Nord Lunar prinse în conjuncţie, în prima casă. Planetele amintite explică felul de-a fi al italienilor – spirite veşnic tinere, fără astâmpăr, cu note de unicitate, mândri de ţara şi istoria lor. Trigoanele aştrilor din prima casă cu Jupiter şi cu Neptun din casa a V-a (a artelor) sunt sursa imaginaţiei, creativităţii, spiritului artistic de excepţie caracteristic acestei ţări mediterane. Cine poate spune că italienii nu sunt arbitrii eleganţei şi că ora exactă în materie de modă nu se dă de la Milano?
Suprapunerea temei natale a Italiei cu cea a Federaţiei Ruse rezervă surpize mari şi desluşeşte răspunsul întrebării de mai sus. În primul rând, şi Rusia este Geamăn (12.06.1990), iar doi Gemeni vor avea, întotdeauna, ce să-şi spună! Mai ales că Mercur al Rusiei este conjunct cu Mercur şi cu Soarele din harta italiană! Apoi, chiar în prima casă a hărţii Italiei este prezent Soarele Rusiei, plasat “strategic” pe Nodul Nord Lunar italian. Adică, Rusia oferă energia şi suportul necesare pentru ca viaţa să aibă câştig de cauză în afectata Italie. Este un aspect care girează buna relaţie energetică dintre cele două ţări.
Pe Pluton al Rusiei îl găsim în casa a VI-a a sănătăţii publice italiene, astru care favorizează regenararea. Dacă Pluton actual, aflat în tranzit prin Capricorn şi casa a VIII-a a morţii le provoacă italienilor atâta suferinţă, Pluton din tema Rusiei vine cu cealaltă faţă a astrului, manifestând potenţialul de vindecare şi renaştere. În acelaşi sens acţionează şi Venus rusesc, pe care îl găsim în casa a XII-a italiană – actul creştinesc de caritate, solidaritatea pe care ruşii o manifestă la greu. Prin urmare, nu ar trebui să mire pe nimeni de ce este aşa şi nu altminteri!
Fireşte, lucrurile nu se vor opri aici! Jupiter rusesc, plasat în casa a II-a (bănci, instituţii financiare, investiţii, prosperitate) italiană, poate acţiona extrem de benefic, ajutând Italia în perioada următoare, care numai liniştită – din punct de vedere economic – nu va fi! Federaţia Rusă, stat puternic şi stabil, cu politici financiare foarte inspirate, este pregătită să facă faţă crizei economice care se prefigurează şi îşi permite să fie de folos altor state. Cu siguranţă, Italia va beneficia, din plin, de acest suport! O spun stelele, prin prezenţa Nodului Nord Lunar al Rusiei în casa a IX-a a Italiei – relaţii diplomatice şi comerciale excelente!

Și, este foarte probabil ca Italia să nu mai susțină, în viitor, prelungirea sancțiunilor economice împotriva Rusiei. Atunci, cu siguranță, cele două țări vor colabora mult mai strâns!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 516020