MAE rus: SUA pot încălca Actul fondator Rusia-NATO
26/06
Lavrov și Dačić consideră că SUA și UE vor să comute doar către ele circuitul de soluționare a problemei kosovare
27/06

Peskov a amintit Ambasadei SUA că paradele gay sunt interzise în Rusia

Foto: youtube.com

Secretarul de presă al președintelui Statelor Unite, Dmitri Peskov, a amintit că legislația din Rusia interzice apariția, pe teritoriul țării, a propagandei în favoarea minorităților sexuale netradiționale, relatează NTV.

”De la ferestrele Kremlinului nu se vede clădirea Ambasadei Statelor Unite, dar cu siguranță Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei a observat. În orice caz, încălcarea legislației Rusiei privind interdicția de a promova, printre tineri, homosexualismul și alte minorități sexuale netradiționale, este inadmisibilă”, a spus Peskov.

Anterior, MAE rus a postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA un comentariu hazliu, scriind, în engleză, că susține gay mood a diplomaților. După cum notează NTV, acest lucru poate fi tradus ca o ”dispoziție veselă” și ca o ”dispoziție homosexuală”. La finalul comentariului a fost postată o trimitere la o înregistrare video cu melodia El Bimbo, care apare în serialul de comedie ”Academia de poliție” de fiecare dată când personajele ajung în barul-gay ”Stridia albastră”.

”Pur și simpluб pentru a vă susține dispoziția veselă și fericită într-o perioadă atât de grea pentru America, a cărei idee este de a deveni din nou măreață”.

NTV menționează că, miercuri dimineață, pe fațada clădirii Ambasadei SUA din Moscova a apărut steagul în culorile curcubeului al comunității LGBT. A fost modul în care misiunea diplomatică a considerat că merită să-și exprime sprijinul pentru adepții relațiilor între persoane de același sex. Pentru ei, luna iunie este ”luna mândriei”, când își sărbătoresc realizările. Printre altele, Donald Trump nu aprobă asemenea demonstrații: el a interzis ambasadelor să agațe steagurile în culorile curcubeului de suportul destinat drapelului de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 777968