Macron vine în Rusia
28/06
Informații utile despre votul general din Rusia privind aprobarea modificărilor la Constituția Federației Ruse/ Полезная информация об общероссийском голосовании по вопросу одобрения изменений в Конституцию Российской Федерации
28/06

Agențiile de turism rusești anulează excursiile în străinătate din luna iulie

Foto: Reuters

Agențiile de turism din Rusia au început să anuleze excursiile în străinătate programate pentru luna iulie, din cauza incertitudinilor legate de reluarea traficului aerian. Astfel de intenții au fost confirmate de firmele ANEX Tour, PEGAS Turistik, TEZ Tour, Coral Travel și Inturist, relatează publicația Vestnik ATOR.

Mulți operatori nu mai speră că turismul internațional se va relua în viitorul apropiat, anulând sau reprogramând pentru o dată ulterioară călătoriile în străinătate până la mijlocul lunii iulie sau chiar până în august.

Astfel, compania PEGAS Turistik a anunțat că este dispusă să reprogrameze toate biletele turistice cu plecare până la 31 iulie. ANEX Tour a anulat deplasările în Turcia până la 15 iulie, excursiile în alte țări, cu decolare până la 31 iulie, putând fi rezervate pentru o dată ulterioară. TEZ Tour anulează călătoriile în Turcia și Cipru până la 17 iulie și în Grecia, Italia și Spania, până la sfârșitul lunii iulie. Iar Coral Travel a renunțat la toate excursiile cumpărate pentru luna iulie. Inturist a făcut același lucru, dar până la 16 iulie.

Lenta.ru amintește că, în luna mai, ministrul Transporturilor, Evgheni Ditrih, a declarat că instituția pe care o conduce speră ca traficul aerian intern să fie reluat în iunie anul curent, iar cel internațional – în iulie. La acel moment, oficialul rus a explicat că totul va depinde de situația epidemiologică din țările ”unde ne-am dori să-i ducem în siguranță pe pasagerii noștri”. Revenind cu o declarație pe această temă, la 26 iunie, Ditrih a confirmat că zborurile internaționale s-ar putea relua în iulie, după ce autoritățile se vor convinge că transportul aerian în interiorul țării corespunde normelor de securitate cerute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 946822