Votul general constituțional. Informații utile pentru cetățenii ruși, aflați pe teritoriul României/ Общероссийское голосование по поправкам к Конституции. Полезная информация для российских граждан, находящихся на территории Румынии
29/06
Serghei Lavrov a dezvăluit dacă a fost sau nu bolnav de Сovid-19
30/06

Decizia UE privind deschiderea granițelor cu Rusia

Foto: NSN

Închise pe fondul răspândirii noului coronavirus, granițele Uniunii Europene nu se vor deschide pentru cetățenii Rusiei începând cu 1 iulie, a anunțat un membru al delegației unuia dintre statele UE, relatează TASS.

”Și este normal”, a insistat interlocutorul TASS. Potrivit explicațiilor sale, Uniunea Europeană nu poate deschide granițele pentru Rusia din cauza situației epidemiologice din această țară, ceea ce este normal, pentru că infecția de coronavirus a început să se răspândească în Rusia mai târziu decât în statele Europei.

Interlocutorul agenției a adăugat că, pentru cetățenii ruși, granițele Uniunii Europene se vor deschide când situația epidemiologică se va îmbunătăți în Rusia.

Directorul Biroului regional european al Organizației Mondiale a Sănătății, Hans Kluge, a anunțat că este posibil ca în 11 țări ale Europei pandemia de coronavirus să revină în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 683606