Vot constituțional. În cinci zile, au votat 45,7% dintre alegători
30/06
Ambasadorul Valeri Kuzmin, despre votul constituțional național: Pentru o mai bună construcție statală, pentru o viață de zi cu zi a rușilor mai bună
01/07

Podul Crimeii. A fost lansat transportul feroviar de mărfuri

Foto: ru.newsbot,press

Ministrul rus al Transporturilor, Evgheni Ditrih și șeful Crimeii, Serghei Aksionov, au deschis transportul feroviar de mărfuri pe Podul Crimeii. În întâmpinarea unul altuia au pornit două mărfare ale ”Căilor ferate din Crimeea” – unul dinspre Crimeea, al doilea de pe partea continentală a Rusiei.

Potrivit TASS, o garnitură transporta produse ale întreprinderilor din Peninsulă, inclusiv carbonat de sodiu și calcar. Al doilea tren, care a pornit de pe continent, a fost încărcat cu benzină, îngrășământ, cereale și ciment. Cele două garnituri s-au întâlnit sub arcul central al Podului Crimeii.

”Deschiderea traficului pentru trenurile de marfă pe Podul Crimeii constituie o contribuție importantă la dezvoltarea economiei crimeene… Acum, în planul posibilităților logistice, Crimeea nu diferă cu nimic de alte regiuni ale țării noastre”, a scris Aksionov pe rețeaua Vkontakte.

Potrivit precizărilor sale, Podul poate fi tranzitat zilnic de 12 perechi de trenuri de marfă. Acest lucru permite să fie transportate 13 milioane tone de încărcătură pe an.

Podul Crimeii este cel mai lung din Rusia și din Europa, având o lungime de 19 kilometri. Circulația rutieră pentru autoturisme și autobuze a început la 16 mai 2018, cel pentru camioane, din 1 octombrie același an. Trenurile de pasageri au început să circule din 21 decembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 742984