Corneliu Vlad: Un summit fără precedent în istorie
07/07
Vaccin anti-Covid. Voluntarii se pregătesc pentru a doua etapă a testării
07/07

Nepotul de văr al lui Putin, ales lider de partid

Roman Putin, lider al Partidului ”Poporul împotriva Corupției”/ Foto: wikimedia.org

Roman Putin, întreprinzător și nepotul de văr al președintelui Rusiei, a fost ales președinte și lider al partidului Poporul împotriva Corupției, informează agenția RIA Novosti.

La congresul partidului, decizia a fost anunțată de președintele consiliului politic general, Grigori Anisimov.
Intrarea în rândurile partidului ”a unui întreprinzător de succes, a unui activist și om politic” îi conferă ”un nou impuls” în realizarea activităților anticorupție și a proiectelor sociale, a arătat Anisimov.

Roman Putin le-a spus jurnaliștilor că obiectivele primordiale ale partidului sunt alegerile regionale din septembrie. Următorul pas îl reprezintă Duma de Stat (Camera inferioară a Parlamentului rus, n.r.).

”Planuri sunt multe, în cele mai diferite sfere de activitate a statului, absolut în toate domeniile. După cum ați observat, avem membri de partid foarte activi. Chiar astăzi, au fost prezentate, de către unul dintre membrii partidului, o serie de acțiuni menite să salveze 9 trilioane de ruble de la bugetul țării”, a subliniat politicianul.

Roman Putin a fost ales pentru un mandat de cinci ani, prin vot secret. El a devenit membru de partid la 21 iunie, precizează ”Izvestia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 582668