Sergiu Bălan: Vladimir Putin, în faţa istoriei şi a viitorului lumii
09/07
Moscova se relaxează. Va rămâne o singură măsură de restricție
10/07

Bulevardul cu birouri din Moscova

Foto: Primăria Moscovri

În capitala Rusiei, a apărut un nou obiectiv: un spațiu public cu 24 de puncte arhitecturale sub forma unor birouri. El a fost amenajat în cartierul Golianovo, potrivit unui anunț postat pe site-ul Primăriei capitalei ruse.

Zona pietonală se află pe strada Amur și este formată din două bulevarde cu o lungime de 225 de metri fiecare. În ceea ce privește birourile de lemn, de realizarea lor s-a ocupat compania care a creat și Piața Saliut, din Parcul Gorki.

Originalele birouri sunt construite din bârne și sunt completate cu iluminare. Această inedită zonă de promenadă este situată nu departe de un complex de locuințe, un teritoriu unde sunt prevăzute și alte construcții. Printre altele, se intenționează amenajarea unui parc peisagistic, un amfiteatru din lemn, terenuri de sport, magazine și cafenele.

În zonă există, deja, un loc de joacă pentru copii, modern și la a cărui realizare s-a lucrat împreună cu medici pediatri, specialiști în psihologia copilului. Toate aparatele instalate aici sunt adaptate nevoilor de dezvoltare locomotorie a micuților, de coordonare a mișcărilor și de exersare a echilibrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 579401