Cazul Safronov. Yaakov Kedmi: Cum obțin serviciile străine informații
13/07
”Zboară cocorii” și alte filme rusești, pe afișul Festivalului ”Puterea Memoriei”
13/07

Ungaria este prima țară din UE care va deschide frontierele pentru ruși, începând cu 15 iulie

Foto: iStock

Ungaria este prima țară din UE care va deschide frontierele pentru ruși. Se va putea veni aici începând din 15 iulie. Guvernul a stabilit o serie de condiții pentru oaspeți, dintre care, cea mai importantă este prezența testelor negative pentru coronavirus. Informațiile au apărut pe Facebook, pe pagina oficială a Ambasadei Ungariei în Rusia.

“Toți cei care intră în țară vor fi supuși unui examen medical obligatoriu. Dacă nu există suspiciuni de COVID-19, turiștii vor fi puși în carantină timp de două săptămâni. Auto-izolarea poate fi evitată prin prezentarea a două teste negative pentru coronavirus, făcute în ultimele cinci zile. Documentul confirmativ trebuie completat în maghiară sau engleză”, scrie RIA Novosti, referindu-se la sursa menționată.

Epidemiologii maghiari au inclus Rusia, precum și Serbia, Bulgaria, Portugalia, România, Suedia și Regatul Unit, printre statele așa-numitei zone “galbene”. În același timp, autoritățile au specificat că lista țărilor ai căror rezidenți au voie să viziteze Ungaria va fi revizuită în mod constant.

Reamintim că, începând cu 15 iulie, Rusia va începe, de asemenea, să elimine restricțiile asupra zborurilor în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 825625