Cazul Navalnîi. Peskov: ”E prea mult absurd în povestea asta”
21/09
Aleksander Rahr: De ce vizita lui Lavrov a speriat Germania
21/09

Herbert Efremov i-a răspuns lui Trump privind ”furtul” armei hipersonice

Herbert Efremov a creat nu numai echipament militar. El este, de asemenea, constructor de rachete spațiale pașnice, iar în Univers există o planetă numită Herbefremov. În aceste zile, marele inginer a fost decorat, pentru meritele lui, cu Ordinul Sfântului Apostol Andrei cu săbii/ Foto: Rossiiskaia Gazeta

Când Uniunea Sovietică a început experimentele cu hipersunetul, Obama, în mandatul căruia s-ar fi produs, după cum spune Trump, ”furtul” de informații, încă mergea la școală, a amintit inginerul rus.

Inginerul Herbert Efremov, specialist în construirea de rachete și tehnologie cosmică, a respins, într-un interviu acordat cotidianului ”Rossiiskaia Gazeta”, declarația președintelui Statelor Unite, Donald Trump, potrivit căruia Rusia ar fi creat arma hipersonică după ce a primit informații, legate de respectiva tehnologie, din SUA.

Efremov a menționat că, potrivit lui Trump, cel care a ”dat secrete” Rusiei a fost predecesorul lui de la Casa Albă, Barack Obama.

”Numai că, Barack Obama a fost președinte al SUA începând din 2009. Iar experimentele noastre în domeniul hipersunetului au început încă din vremurile sovietice, când Obama era doar un adolescent”, a afirmat expertul rus.

El a adăugat că Obama mergea încă la școală când URSS experimenta deja hipersunetul.

Donald Trump a afirmat zilele trecute că Rusia ar fi obținut informații referitoare la arma hipersonică de la administrația fostului președinte al SUA, Barack Obama. În opinia actualului locatar de la Casa Albă, Moscova ”a furat aceste date” de la autoritățile americane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 650736