La Chișinău a fost creată coaliția împotriva lui Sandu, a NATO și a românilor
16/05
Un fost ofițer al CIA a evaluat tacticile de ”șah” ale lui Putin împotriva lui Biden
16/05

Universitatea Oxford: Risc de tromboză la vaccinarea cu serurile Pfizer și Moderna

Foto: RIA Novosti

Universitatea Oxford a publicat un studiu conform căruia pericolul apariției trombozei venoase portale, ca urmare a vaccinării cu serurile dezvoltate de Pfizer și Moderna, este de 30 de ori mai ridicat decât în cazul vaccinului Vaxzevria (AstraZeneca), relatează RT, preluând o postare de pe contul de Twitter al vaccinului ”Sputnik V”.

”Universitatea Oxford a publicat un important studiu, cuprinzând peste 489.000 de persoane care au primit un vaccin ARNm și care arată că pericolul apariției trombozei venoase portale provocate de aceste vaccinuri (Pfizer și Moderna) este de 30 de ori mai ridicat decât în cazul serului de la AstraZeneca”, se precizează în respectiva postare.

Datele publicate de Universitatea Oxford/ Reproducere foto: RT

RT menționează că în Italia au fost înregistrate, anterior, patru decese datorate trombozei, după vaccinarea cu serul Vaxzevria (cunoscut înainte sub denumirea AstraZeneca).

La rândul ei, compania AstraZeneca a anunțat că a demarat cercetări pentru a stabili cauzele formării de cheaguri după vaccinarea împotriva coronavirusului cu produsul dezvoltat de ea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 997334