Zaharova: OSCE nu va monitoriza alegerile parlamentare din Norvegia
05/09
În Ucraina se vorbește despre ”înțelegeri secrete” în privința Donbassului
06/09

A murit Ivan Patzaichin, Amiralul Flotilei de Aur a Sportului Românesc

Foto: FC Dinamo București/ Facebook

Redacția Vești din Rusia a aflat, cu mare regret, despre dispariția legendarului campion mondial, european și olimpic, fost canoist de origine rusă-lipoveană, Ivan Patzaichin – unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României.

Noiembrie 2002. Stadionul ”Dinamo” din București. La ceremonia de dezvelire a statuii „Ivan Patzaichin – Amiralul Flotilei de Aur a Sportului Românesc”/ Foto: Agerpres

”Exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui, Comunității Rușilor Lipoveni din România (CRLR) și întregului popor român în legătură cu această pierdere de neînlocuit”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ambasada Federației Ruse în România.

Redacția Vesti din Rusia se alătură acestor condoleanțe.

Ultima ora:

Trupul neînsufleţit al multiplului campion olimpic Ivan Patzaichin a fost depus, luni, la Sala de Trofee a Clubului Sportiv Dinamo din Şoseaua Ştefan cel Mare. La intrarea în sediul clubului a fost pusă o canoe cu pagaie şi un tablou al fostului campion, alături de coroanele de flori (în imaginea de jos).

3 Comments

  1. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

    Oamenii valoroși și frumoși sufletește se sting unul câte unul, iar noi rămânem din ce în ce mai săraci și din acest punct de vedere. Întotdeauna, măsurăm valoarea omului după capacitatea sa de A DA, dar prevedem înălțimea spicului după adâncimea brazdei. Zbor lin printre îngeri!

  2. Marian spune:

    Gospod’ upokoit yego dushu !

  3. ivan ciripaha spune:

    Царствие Небесное Ивaнy! Вечная Память…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2141929