Din Raportul Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei privind glorificarea nazismului și răspândirea neonazismului. România (II)
14/11
MAE rus a răspuns la atacurile Marii Britanii, arătându-i propriile ei crime
15/11

O femeie din Petersburg, mama a trei copii, recunoscută drept cea mai frumoasă femeie din lume

Foto: instagram.com

Locuitoare a oraşului Sankt Petersburg, mamă a trei copii, Ksenia Davîdova (în imagine) a câștigat concursul internațional de frumusețe Mrs. Top Of The World 2021, primind titlul de cea mai frumoasă femeie măritată din lume, transmite postul TV Canal 78”.

Tânăra de 29 de ani este specialist în relații publice prin educație. Ea crește o fiică de opt ani și doi fii: unul are patru ani, celălalt doi.

De asemenea, femeia din Petersburg duce o viață socială activă. De exemplu, ea a organizat un proiect caritabil pentru a ajuta familiile cu copii aflate în situații dificile.

În plus, Davîdova este ambasadorul proiectului federal ”Formarea unui mediu urban confortabil” pentru îmbunătățirea orașului Sankt Petersburg. În timpul liber, îi place să călătorească și să gătească.

Se menționează că femeia a lucrat anterior ca model la Milano.

”Datorită câștigării competiției, voi putea reprezenta Rusia în proiecte de mediu și caritabile la nivel internațional. Acesta a fost scopul principal al participării mele. În același timp, prin exemplul meu, vreau să arăt că o femeie poate fi o persoană cu mai multe fațete și realizată armonios în multe domenii ale vieții”, a spus Davîdova.

În programul competitiv, femeia din Petersburg a putut să-și depășească rivalele din Marea Britanie, Letonia, Cipru, Aruba, Emiratele Arabe Unite, India și Armenia. Juriul i-a evaluat în mod deosebit dansul, alături de soțul ei, în faza de creație.

La 21 octombrie, s-a mai făcut cunoscut că Daria Varlamova, născută în orașul rusesc Briansk, a câștigat concursul Miss Australia. Fata s-a mutat din Rusia în Australia, cu părinții ei, când era copil.

Varlamova, în vârstă de 26 de ani, așteaptă acum competiția Miss Univers, care va avea loc în decembrie, în Israel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2141923