Putin l-a decorat pe Patriarhul Kirill cu ordinul ”Sfântul Andrei”
20/11
Expertul militar Konovalov: Forțele pe care NATO intenționează să le desfășoare în Ucraina
21/11

Vasserman i-a numit ”sectanți” pe politicienii SUA care nu vor să-l recunoască pe Putin președinte al Rusiei

Foto: newspotok.ru

Congresul Statelor Unite dezbate propunerea de a nu-l recunoaște pe Vladimir Putin ca președinte al Rusiei, dacă liderul de la Kremlin va decide să candideze și va câștiga alegerile din 2024. Deputatul Dumei de Stat, Anatoli Vasserman (în imagine) i-a numit pe politicienii care se ocupă cu astfel de inițiative ca fiind membri ai unei ”secte totalitare a liberalilor”, relatează PolitRossia.

”SUA pot adopta la ei acasă tot ce vor. Dar dacă Vladimir Vladimirovici chiar își va înainta candidatura și, firește, va învinge – el le-a demonstrat mai mult decât convingător cetățenilor Rusiei că știe să conducă țara în cel mai bun mod posibil – americanii nu vor altceva de făcut decât să se înțeleagă cu el în privința tuturor chestiunilor importante. Cu el și cu nimeni altcineva”, a afirmat Anatoli Vasserman.

Deputatul Dumei de Stat este convins că în fiecare zi devin tot mai multe problemele pe care americanii vor să le discute cu Rusia. Potrivit spuselor sale, sectanții-liberali vor aduce SUA în situația în care nimeni dintre ei nu va mai îndrăzni să se bâlbâie în privința recunoașterii liderului rus.

”Pentru că, astăzi, Statele Unite devin tot mai slabe sub ochii noștri. Secta totalitară a liberalilor, care a acaparat puterea în America prin masiva falsificare a rezultatelor alegerilor prezidențiale din 2020, dărâmă puterea economică a țării”, a declarat interlocutorul PolitRossia.

Economia este fundamentul tuturor celorlalte sfere de activitate, a subliniat parlamentarul rus.

”După cum spuneau marxiștii: economia este baza pe care se sprijină toate suprastructurile din alte sfere. Dacă baza se distruge, suprastruturile pică și ele”, crede politicianul.

De aceea, Statele Unite vor fi nevoite să se înțeleagă doar cu conducătorul legitim al statului, este convins Anatoli Vasserman. Nici o speranță de la cei pe care Occidentul îi va declara, după voința lui, șefi ai țării.

”Cât de mult au reușit polonezii să ajungă la un acord cu Svetlana Tihanovskaia, când a început criza cu migranții? Câte au reușit americanii să convină cu Guaido (politician venezuelan, care s-a autoproclamat ilegal președinte și pe care SUA l-au sprijint, n.r.) în privința Venezuelei?”, a întrebat ironic deputatul.

Congresmenii Steve Cohen și Joe Wilson au depus în Camera reprezentanților o propunere de a nu-l recunoaște pe Vladimir Putin în calitte de șef al Federației Rusie, dacă acesta va decide să candideze pentru un nou mandat în 2024, amintește PolitRossia. Conform documentului depus spre dezbaterea Congresului SUA, amendamentele la Constituția Rusiei adoptate în 2020 ar fi intrat în vigoare cu ”încălcarea” legii și a obligațiilor internaționale ale Rusiei.

”Orice încercare a președintelui Vladimir Putin de a rămâne în funcție după încheierea, la 7 mai 2024, a  actualului și ultimul său mandat trebuie să atragă după sine nerecunoaștere din partea Statelor Unite”, sunt de părere politicienii americani Steve Cohen și Joe Wilson.

La Moscova, dezbaterea de către politicienii și oficialii americani a subiectului privind o posibilă participare a lui Vladimir Putin în alegerile din 2024 a fost calificată drept amestec în treburile interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 1100215