Danezii închiriează una dintre insulele Kurile pentru a produce hidrogen cu ajutorul energiei eoliene
06/12
”Deșteptarea de Bacău”: Dostoevski-200, moment de magie culturală
06/12

Mihail Davîdov: ”Încântarea este sentimentul care nu m-a părăsit la Bacău, în Zilele Lui Dostoievski”

Prestația incomparabilă a pianistului Eduard Kunz (în dreapta) și a orchestrei simfonice sub conducerea dirijorului Leonard Boga (în stanga) Foto: Facebook

S-a încheiat programul Zilelor lui Dostoievski, organizat în Bacău de către Centrul de Cultură „George Apostu” Bacău, România cu sprijinul Casa Rusă din București și cu participarea Filarmonica Mihail Jora Bacău, scrie pe pagina sa de Facebook, Mihail Davîdov, directorul Casei Ruse din București.

Un program bogat, care, pe durata a două zile a inclus vernisajul unor expoziții, o conferință și un concert susținut de pianistului rus de excepţie Eduard Kunz, împreună cu Orchestra Filarmonicii “Mihail Jora” din Bacău, dirijată de strălucitul dirijor Leonard Boga.

Încântarea este sentimentul care nu m-a părăsit nici o clipă pe durata celor două zile în ospitalierul Bacău. Profesionalismul manifestat de organizatorii de evenimente de la Centrul de Cultură “George Apostu” este cu totul extraordinar. Îmi exprim admiraţia sinceră și le adresez cele mai frumoase cuvinte de recunoștință!

Separat, aș vrea să remarc superbul concert, care a adunat un public foarte numeros și a lăsat o puternică impresie! Prestația incomparabilă a pianistului Eduard Kunz și a orchestrei simfonice sub conducerea dirijorului Leonard Boga, a cucerit publicul și a stârnit o sinceră încântare în rândul celor prezenţi!

Ne face o deosebită plăcere faptul că Centrul Rus de Ştiinţă și Cultură din București și-a adus contribuția la realizarea acestui program de evenimente culturale. Le mulțumim partenerilor noștri din Bacău pentru ajutor și sperăm să ne vedem curând, prieteni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 1100237