”Am luptat până la capăt, dar rușii au fost mai buni”: reacția presei croate la înfrângerea din finala Cupei Davis
07/12
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin și președintele SUA, Joe Biden
Summitul online Putin – Biden, toată lumea așteaptă detalii
07/12

Zaharova a dezmințit informații false despre evacuarea cetățenilor americani din Ucraina

Purtătoarea de cuvânt a MAE Rus/ Foto: TASS

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a calificat informațiile postului de televiziune CNN despre evacuarea cetățenilor americani din Ucraina, din cauza unor informații despre presupusa posibilă „invazie” a Federației Ruse în țară, drept imitație de o ”scurgere” de informații și gunoi din categorie fake.

”Patimile pentru Ucraina” cresc turații, ridicând fanteziile nesănătoase privind „agresiune rusă” la nivelul unor convulsii. Washingtonul tocmai a efectuat încă o !scurgere” de informații pe această temă. Sau, mai degrabă, aruncarea gunoiului de natură fake: „autoritățile americane studiază posibilitatea evacuării cetățenilor americani din Ucraina pe fondul unor rapoarte despre o presupusă potențială ”invazie rusă”, relatează CNN, citând surse”. Cunoaștem aceste „surse CNN”, – a scris Zaharova pe canalul său de Telegram.

Anterior, postul de televiziune CNN a transmis că autoritățile americane studiază posibilitatea și modalitățile de evacuare a cetățenilor americani din Ucraina în legătură cu informații despre o presupusă invazie rusă în pregătire, precum și pentru a nu eșua cu evacuarea, ca în Afganistan, scrie Rambler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 1100237