Kremlinul, despre întâlnirea președintelui Rusiei Vladimir Putin cu președintele SUA, Joseph Biden: Discuție sinceră, având un caracter de lucru
08/12
Putin i-a explicat lui Biden cât de dăunătoare sunt sancțiunile
08/12

Prezentarea cărții ”Nu se va da uitării. La 75 de ani de la încheierea procesului de la Nürnberg”

Foto: Vesti din Rusia

Ambasada Federației Ruse în România, împreună cu Casa Rusă din București,  vă invită la prezentarea cărții ”Nu se va da uitării. La 75 de ani de la încheierea procesului de la Nürnberg” care va avea loc la 9 decembrie 2021, se scrie pe pagina de Facebook a Casei Ruse din București. Deschiderea programului cultural va avea loc la ora 10:00 la Casa Rusă din București, Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 50.

Programul întâlnirii include prezentarea cărții, prelegeri și discuții.

Evenimentul se va desfășura într-un format mixt: fizic și online.

Link-ul pentru conexiunea online va fi trimis cu o zi inaintea evenimentului.

Traducerea discuției se va fi făcută simultan in limbile rusă și româna prin intermediul aplicației Zoom.

Persoanele participante fizic la eveniment sunt rugate să aibă asupra lor un telefon mobil sau orice alt dispozitiv cu platforma Zoom instalată și căști compatibile cu acest dispozitiv, pentru a asculta traducerea.

Prin urmare, vă rugam să confirmați prezența dumneavoastră prin precizarea formatului ales  – fizic sau online  la adresa de e-mail: secretariatccr@mail.ru.(tel.: 0314-254-486).

Cartea „Nu se va da uitării” în format online:  https://drive.google.com/file/d/1RRUJqjsp3vOtkinVt3OA6k09Di6aRara/view?usp=drivesdk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2142029