Lavrov: Moscova avertizează „capetele fierbinți” din Ucraina împotriva confruntării militare
23/12
Conferința de presă anuală a președintelui Vladimir Putin. Cele mai semnificative momente
23/12

La Ambasada Rusă, cu prilejul apropiatelor sărbători de iarnă

Cântă ansamlul de muzica populară rusă din satul Sarichioi (jud.Tulcea)/Foto: Ambasada Rusă în România

La 22 decembrie, la Ambasada Rusiei în România a avut loc o întâlnire prietenească cu ocazia apropiatelor sărbători de Iarna, la care au fost prezenți reprezentanți ai organizațiilor compatrioților ruși, cercurilor de afaceri locale și ruse, organizații neguvernamentale, oameni de știință și personalități culturale.

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Rusiei în România Valery Kuzmin s-a adresat audienței cu un discurs de bun venit, făcând o scurtă trecere în revistă a reevenimentelor din viața internațională. El a subliniat dorința Rusiei de a crea astfel de relații internaționale care să țină cont de interesele reciproce ale părților și să excludă războiul, menționând faptul că, acum, a apărut oportunitatea unui dialog între Rusia și Occident. Diplomatul a urat tuturor un An Nou Fericit și Crăciun Fericit.

Ambasadorul Rusiei în România , Valery Kuzmin s-a adresat audienței cu un discurs de bun venit/ Foto: Ambasada Rusă în România

În continuare a fost prezentat un spectacol la care au participat o serie de amsambluri de muzică populară rusească – ”Rusalka” ,”Lacrimioară”, Grupul de creație al prietenilor, precum și solștilor din rândul compatrioților ruși care au interpretat colinde, cântece populare și moderne în limba rusă, română. si engleza.

La intrarea pe teritoriul Ambasadei, oaspeții au fost întâmpinați de un brad de Crăciun decorat elegant, care a subliniat atmosfera specială a zilelor de dinainte de Crăciun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 1102045