Cine este agresorul? Ambasada Rusă răspunde la ticluirea faptelor din partea Ambasadei americane din București
13/01
Primele unități de parașutiști ruși din forțele ODKB s-au întors în Rusia
14/01

Kremlinul a comentat posibilitatea introducerii de sancțiuni împotriva lui Putin

Kremlinul și Capitoliul american, la ora confruntării/ Foto: inter-volgograd.ru

Introducerea de sancțiuni împotriva președintelui Rusiei, Vladimir Putin, ar deveni o măsură dincolo de orice limită ce poate fi comparată cu ruperea relațiilor, a comentat secretarul de presă al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov, citat de agenția TASS.

 Reprezentantul Kremlinului a declarat că, în acest caz, Rusia va face ceea ce va corespunde cel mai bine intereselor statului. Potrivit spuselor sale, Kremlinul speră că toate acestea nu sunt decât amenințări și declarații răsunătoare. 

A fost răspunsul pe care Peskov l-a dat întrebat fiind dacă Moscova va răspunde în oglindă la astfel de sancțiuni și va introduce restricții împotriva liderului american, Joe Biden. 

După cum amintește Lenta.ru, în Congresul SUA a fost depus un proiect de lege privind noi sancțiuni împotriva Rusiei în cazul escaladării conflictului din Ucraina. Astfel, senatorii americani s-au gândit la interzicerea de tranzacții cu datoria publică primară și secundară a țării. În plus, ei propun introducerea de sancțiuni împotriva sectorului bancar al Rusiei și a gazoductului Nord Stream-2. 

În același timp, democrații analizează posibilitatea introducerii de sancțiuni împotriva președintelui Rusiei, Vladimir Putin, dar și restricții împotriva premierului Mihail Mișustin, a șefului Ministerului de Externe, Serghei Lavrov, a ministrului Apărării, Serghei Șoigu, a șefului Statului Major General al Forțelor Armate, Valeri Gherasimov, precum și comandanților diferitelor tipuri de arme.

1 Comment

 1. BALICI MIHAI spune:

  D-le Putin
  amplasati o baza de rachete nucleare in Cuba cum a facut Hrusciov si i-a potolit pe acesi yankey
  In loc sa se ocupe de saracia si falimentul tarii sale , imperialistii americani instiga la razboi
  China sa isi amplaseze langa America baza nucleara si astfel ii potoliti pe acestia care au adus tarile din EST in faliment si instiga la ura popoarele cum este cazul si poporului romaN
  fITI FERMI CU ACESTI YANKEY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 1100207