Un tribunal din DNR a pronunțat pedepse cu moartea pentru mercenarii britanici și un marocan
10/06
Ermitajul și Poșta Serbiei au lansat timbre cu ocazia împlinirii a 350 de ani de la nașterea lui Petru I
11/06

Ministerul Apărării al Rusiei, despre o nouă provocare a armatei ucrainene: un atac asupra centralei termice de la Zmiiovsk

Clădirea Ministerului Rus al Apărării din Moscova/ Foto: TASS

Militarii ucraineni intenționează să atace termocentrala Zmiiovsk, din regiunea Harkov, pentru ca apoi să acuze trupele ruse că lansează lovituri la întâmplare asupra obiectivelor civile, a anunțat șeful Centrului Național de Gestionare a Apărării, general-colonelul Mihail Mizințev, citat de RT.

Șeful Centrului național al Rusiei de gestionare a apărării, general-colonelul Mihail Mizințev/ Foto: natsbez.ru

”În acest scop, subunități ale Forțelor Armate ale Ucrainei au desfășurat, în regiunea Harkov, baterii de artilerie cu misiunea de a trage asupra termocentralei Zmiiovsk”, a spus el la o conferință de presă.

Mizințev a adăugat că, ca urmare a unui atac asurpa acestei termocentrale, fără energie electrică ar putea rămâne populațiile din regiunile Harkov, Poltava și Sumî, precum și sute de unități de utilitate publică.

Anterior, Ministerul Apărării al Rusiei a anunțat că ofițerii Serviciului de Securitate al Ucrainei pregătesc o nouă provocare cu utilizarea unor substanțe chimice periculoase în regiunea Sumî.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2141941