Banca Rusiei a redus dobânda cheie de la 11% la 9,5%
12/06
Ministerul Rus de Externe a transmis felicitări cu ocazia Zilei Rusiei și a reamintit rezultatul încercărilor Occidentului de a se extinde spre Est
12/06

The Washington Post: Occidentul nu mai crede în victoria armatei ucrainene în operațiunea specială din Ucraina

Foto: Reuters

Euforia occidentală, potrivit căreia operațiunea militară specială a Rusiei se va încheia cu victoria Forțelor Armate ale Ucrainei se stinge treptat, scrie cotidianul The Washington Post, citat de Lenta.ru.

”Euforia dispare pe măsură ce Rusia își adaptează tactica, își reia ritmul și își impune forța copleșitoare de foc împotriva unor forțe ucrainene excelent echipate”, scrie autorul articolului din Washington Post.

Potrivit jurnalistului american, devine tot mai evident faptul că este greu de crezut că se va reuși ”respingerea” Forțelor Armate ale Rusiei, deoarece puterea lor este prea mare, iar potențialul de luptă nici pe jumătate folosit.

De la bun început s-a mizat pe un fiasco al Rusiei în Ucraina, dar forța ei militară i-a permis să redirecționeze traiectoria acțiunilor militare. ”Rușii au mari resurse, nu se grăbesc nicăieri. Iată de ce, motivele de optimism s-au redus considerabil”, a concluzionat jurnalistul de la Washington Post.

Anterior, colegul lui de breslă din Italia, Marco Travaglio, a declarat că Rusia va repurta o victorie asupra Forțelor Armate ale Ucrainei, în pofida informațiilor contrare din mass-media occidentale. În același timp, el a criticat publicațiile ce răspândesc informații false despre armata rusă.

1 Comment

  1. DAN PETRESCU spune:

    INCEP SA SE TREZEASCA DIN EUFORIA AUTOINDUSA SI KAKANARII OCCIDENTALI ??? NUMAI POPONARU’ DEMENT DE LA KIEV , CA SI HITLER IN AGONIA LUI PARANOICA, VISEAZA CA SE PLIMBA TRIUMFAL PRIN MOSKOVA, IN URALELE PLANETEI LESINATE DE EXTAZ… FIMI-AR SCARBA , FARA NUMAR…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2142032