Ministerul Apărării: Serviciile speciale ucrainene filmează la Nikolaev cum ”se trage asupra caselor de locuit”
19/06
Ministerul Rus al Apărării: Fluxul de mercenari către Ucraina s-a inversat, practic
19/06

Sondaj: Rușii și-au schimbat atitudinea față de Putin din cauza operațiunii speciale

Colaj: yandex.ru

După ce a început operațiunea specială din Ucraina, ratingul președintelui Rusiei, Vladimir Putin, continuă să crească. Acum, munca lui este aprobată de peste 82% dintre cetățeni. Cu 1% mai mult decât rezultate precedentului sondaj realizat de Fundația ”Opinia publică”, relatează URA.ru.

”Aprobă activitatea președintelui – 82%. Au încredere în președinte – 78%”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul organizației.

Anterior, 78% dintre ruși aveau încredere în președinte, iar 81% considerau că el face treabă bună în funcția pe care o ocupă. Sondajul a fost realizat la 9 iunie.

Judecând după rezultatele publicate pe site-ul oficial al Centrului Național de Studiere a Opiniei Publice (VȚIOM), cota de încredere acordată lui Putin a crescut, la rândul ei, ajungând la peste 81%. ”Aprobă activitatea președintelui – 78,9%. Au încredere – 81,3%”, arată rezultatele sondajului.

Ratingul de încredere a cetățenilor în liderul rus a început să crească după ce a fost anunțată operațiunea specială din Ucraina. Din februarie până în aprilie, nivelul de aprobare a activității șefului statului a crescut de la 62,9%, la 79,6%, indecele de încredere, de la 67,1%, la 81,6%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2080664