Deputatul Cerniak a spus că Insula Șerpilor rămâne sub controlul Flotei și al Forțelor Aerospațiale Ruse
01/07
Der Spiegel: Germania a cerut Lituaniei să ridice interdicția de tranzit către Kaliningrad
02/07

Naționaliștii au aruncat în aer un depozit de grâne din Zelenodolsk, pentru a acuza Rusia

Un militar ucrainean, regiunea Kiev/ Foto: AP

Naționaliștii ucraineni au aruncat în aer un depozit cu grâu din Zelenodolsk, regiunea Dnepropetrovsk, pentru a-i acuza pe militarii ruși de comiterea acestui act, a anunțat Statul Major rus de Coordonare Interdepartamentală a Răspunsului Umanitar.

”Specialiștii Centrului de informații și operațiuni psihologice al Forțelor Armate ale Ucrainei a desfășurat o nouă provocare pentru a acuza forțele armate ruse că distrug, chipurile, obiective ale infrastructurii civile ca urmare a unor atacuri lansate la întâmplare”, se arată în declarația preluată de agenția RIA Novosti.

Se precizează că soldații ucraineni au evacuat din timp întreaga cantitate de grâne din depozitele întreprinderii agricole, după care le-au aruncat în aer. La rândul lor, autoritățile locale au distribuit mass-media fotografii și înregistrări video după un scenariu pus la punct de autoritățile de la Kiev.

Statul Major a subliniat că propaganda ucraineană transimite în permanență fake-uri similare, cu sprijinul țărilor occidentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2141967